If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте,купих си 156 1.9 jtd но имам проблем.Разбити са и долни и горни шарнири,искам да попитам мога ли да я карам така поне 1 месец.Причината е проста(ПАРИ) [/b]
Здравейте,купих си 156 1.9 jtd но имам проблем.Разбити са и долни и горни шарнири,искам да попитам мога ли да я карам така поне 1 месец.Причината е проста(ПАРИ) [/b]
Ако наистина са ти разбити носачите има вероятност предницата да се отвори или затвори,и неравномерно износване на гумите.Ако караш така наблюдавай дали не яде гумите.
Хахаха а бе същата работа. И аз моята я взех преди месец, и от ванто казаха че с такива носачи най-много десетина хиляди км. тука по София, и после май ще трябва да се сменат. Това също е един от най-честите проблеми при 156-ците. Като чете човек оплакванията, все едно и също. Карай по-внимателно, дано издържат тия пущини.
Както и да е, честито кола пич!!!
Alfa Romeo 156 1.9 JTD Известна още и като кочина, кокошарник, ама като я изпера на автомифката........
Comment